مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت : جلسه نهایی هماهنگی جهت برگزاری مراسم روز جهانی غذا از تاریخ 24 الی 30 مهرماه با برنامه های متنوعی برنامه ریزی شد.
مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت : جلسه نهایی هماهنگی جهت برگزاری مراسم روز جهانی غذا از تاریخ 24 الی 30 مهرماه با برنامه های متنوعی برنامه ریزی شد.
مهندس فریدون مومن در گفت و گو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو یاسوج، اظهار داشت: رئوس برنامه های این معاونت شامل برگزاری نمایشگاه 3 روزه از توانمندی های صنایع غذایی استان، برگزاری مراسم صبحانه سلامت برای مدیران کل، برگزاری صبحانه سلامت برای دانش آموزان یکی از مدارس مهریان ، برگزاری 3 دوره آموزشی برای صنف خواربار فروشان و شیرینی فروشان، دوره آموزشی برای مسئولین فنی کارخانجات مواد خوراکی و آشامیدنی و دوره اموزشی برای رابطین بهداشت و سفیران سلامت، برگزاری پیاده روی خانوادگی برای پرسنل معاونت، ایجاد غرفه فرهنگی-آموزشی و اندازه گیری فشارخون نمازگزاران در مصلای نماز جمعه شهر یاسوج می باشد.


این جلسه با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، مدیر اداره سلامت دامپزشکی و مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، کارشناس اداره کل جهاد کشاورزی استان و کارشناس کانون پرورش فکری کودک و نوجوان در محل معاونت غذا و دارو یاسوج برگزار شد.14-142